Форум «Фонд енергоефективності. Ключовий start-up України» відбувся в Києві

Сьогодні під час робочого візиту до Києва голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз прийняв участь у Форумі «Фонд енергоефективності. Ключовий start-upУкраїни».

Спікерами форуму були Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, Міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Форум став комунікаційною платформою для діалогу у сфері енергоефективності між владою, бізнесом, міжнародними партнерами, експертним середовищем, місцевим самоврядуванням та громадськістю.

«Фонд енергоефективності - нова ефективна, прозора та вільна від корупції установа, що створюється на основі партнерства держави та міжнародних фінансових організацій і донорів. Фонд залучатиме інвестиції для фінансування енергоефективних проектів. Ними стануть дешеві, довгострокові кредити, донорські та державні фінанси, зекономлені громадянами житлові субсидії», - зазначив Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

«Я вважаю, що основними завданнями події є захист й підтримка людини, покращення якості життя і житлових умов, зниження споживання газу та забезпечення енергонезалежність України. Питання персональної енергоефективності домогосподарств є актуальним для мільйонів українців. Зараз як ніколи ми потребуємо вирішення цих проблем», - поділився Юрій Гарбуз.

Питання енергоефективностиі стоїть дуже гостро для Луганської області, оскільки існують проблеми з постійним постачанням електроенергії практично на всі райони. Найближчим часом Луганська облдержадміністрація прийме необхідне рішення щодо реалізації програми енергоефективності в декількох районах Луганської області в рамках програми 100 днів губернатора.

Последние комментарии