Твій завтрашній день

Щоб сформувати у школярів основу для свідомого вибору професії з урахуванням своїх можливостей та суспільних інтересів, знайти свій професійний шлях, мати задоволення від праці та приносити користь людям спеціалісти Кремінського районного центру зайнятості постійно проводять профорієнтаційні зустрічі з молоддю.

У травні місяці спеціалісти центру зайнятості відвідали НВК «Булгаківську ЗОШ І-ІІ ступенів - ДНЗ» та Новомикільську ЗОШ І-ІІІ ступенів та провели профорієнтаційні уроки з учнями на теми «Вибір професії – важлива справа» та «Твій завтрашній день».

Учні мали змогу отримати інформацію про світ професій, ознайомитися з барометром професій, з формулою вибору професій, та визначити сферу діяльності, яка їм підходить. Школярі отримали поради щодо вдалого професійного вибору, уникнення помилок при виборі професії.

Дізналися про послуги служби зайнятості, які вони можуть отримати після закінчення загальноосвітніх шкіл, про можливість отримати робітничі професії у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, отримали буклети, листівки щодо вибору майбутньої професії.

 

 

Л.Позираєва, провідний фахівець з профорієнтації Кремінського районного центру зайнятості 

Последние комментарии