Мобільний центр зайнятості продовжує свою роботу у Кремінському районі

Фахівці Кремінського районного центру зайнятості спільно з соціальними партнерами з Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кремінської районної державної адміністрації  у травні 2016 року провели виїзні заходи із використанням Мобільного центру зайнятості до таких сел Кремінського району як Новомикільськ та Булгаківка.

Робота мобільного центру розпочалась з презентації послуг та можливостей служби зайнятості. Фахівці центру надали інформацію про можливості професійного навчання за робітничими професіями, які актуальні на сучасному ринку праці, про можливість та переваги служби в озброєних силах України за контрактом, реєстрації у центрі зайнятості.

Основним питанням мешканців сільської місцевості була можливість працевлаштування, тому великий акцент зроблено на наданні інформації щодо: можливості працевлаштування за актуальними вакансіями, організації власної справи шляхом отримання одноразової допомоги по безробіттю, надання ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, підтвердження результатів неформального навчання за робітничими професіями. Також мешканці села отримали відповіді на питання, які входять до компетенції працівників Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кремінської районної державної адміністрації.

 

 

І.Зьома, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Кремінського районного центру зайнятості

Последние комментарии