Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Відповідно до розпорядження №150 від 29.04. 2016 р. в.о. міського голови, секретаря міської ради Г.В. Пригеби 4 травня поточного року відбулося засідання виконавчого комітету міськради, на якому розглянуто 10 питань.

Серед них:

– «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.04.2016 №182 «Про вдосконалення системи управління комунальними підприємствами»;

– «Про створення Конкурсної комісії міської ради та затвердження її складу»;

– «Про внесення змін до міського бюджету на 2016 рік».

Керуючись ст. 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», у зв’язку з невідкладною необхідністю та впорядкуванням виїзної, сезонної торгівлі, з метою утримання в належному стані місць для торгівлі до прийняття Правил благоустрою території м. Сєвєродонецька затверджено рішення про доручення комунальному підприємству «Сєвєродонецьке підприємство садово-паркового господарства та благоустрою» здійснювати контроль та утримання місць торгівлі у нашому місті.

Крім того, ухвалено рішення і про встановлення двоставкового тарифу на теплову енергію та послуги децентралізованого опалення, що поставляє ТОВ «ДЕМ І К» для бюджетної установи м. Сєвєродонецька – Сєвєродонецький ізолятор тимчасового утримання (вул. Партизанська, 16).

Приватному акціонерному товариству «СНВО «Імпульс» надано містобудівні умови та обмеження щодо забудови земельної ділянки для будівництва автоматизованої котельної установки, теплопунктів і теплових мереж за адресою: м. Сєвєродонецьк, пл. Перемоги, 2 (кв-л №60).

Серед іншіх прийняті рішення стосовно надання та розподілу жилих приміщень.

 

Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міської ради

Последние комментарии