На Луганщині заарештовано террористку

Про це повідляє прес-служба прокуратури Луганської області.

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину,  передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України (участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань). 

Досудовим розслідуванням установлено, що у вересні 2014 року мешканка міста Брянки Луганської області увійшла до складу структурного підрозділу не передбаченого законом збройного формування та брала участь у його діяльності.   

Так, маючи при собі автоматичну вогнепальну зброю та спеціальні засоби, вказана громадянка здійснювала охорону залізничного вокзалу міста Алмазна  Луганської області, а також неодноразово чергувала на блокпостах на території, підконтрольній незаконним збройним формуванням.  

Натепер даній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України, та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Досудове розслідування триває, проводяться невідкладні слідчі дії.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 260 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.  

Последние комментарии