В Марківському центру зайнятості пройшов семінар «Презентація послуг з професійного навчання».

24 лютого в приміщенні Марківського районного центру зайнятості пройшов семінар для безробітних громадян «Презентація послуг з професійного навчання». 

Спеціалісти центру зайнятості поінформували його учасників про сутність та переваги професійного навчання  за сприянням служби зайнятості,  ознайомили з видами, формами та умовами професійного навчання, переліком професій, за якими здійснює навчання державна служба зайнятості.  Торкалися питання можливості підтвердження неформального навчання  та видачі ваучера.

Що стосується навчальних закладів, з якими співпрацює служба зайнятості, то перевага надається центрам професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.  Маємо такий заклад  і в Луганській області. Серед переліку професій, які пропонує дана установа – продавець продовольчих та непродовольчих товарів, контролер-касир, електрогазозварник та  різноманітні курси підвищення кваліфікації. Комфортні умови навчання та проживання в центрах служби зайнятості для людей різного віку, використання  в учбовому процесі новітніх технологій, сучасного обладнання та устаткування відповідають європейським стандартам. Про це говорилося наприкінці семінару.

 

 

Н.Кривошлик, провідний фахівець з питань зайнятості Марківського РЦЗ

Последние комментарии