Роман Насіров зустрівся з представниками посольств країн G7

Стан впровадження реформи ДФС та імплементація новацій в оподаткуванні обговорювались під час  зустрічі Голови ДФС Романа Насірова з представниками посольств країн G7.

Зокрема, йшлося про посилення сервісної складової у роботі ДФС, модернізовацію офісів з обслуговування великих платників податків для забезпечення європейського рівня взаємодії держави з бізнесом.

Роман Насіров звернув увагу присутніх на суттєві зміни у підходах до проведення податкового аудиту. Так, за його словами, 70% складу податкових аудиторів переведено до обласних апаратів.  Тобто плановий контроль здійснюється виключно на обласному рівні, що сприятиме суттєвому зменшенню рівня корупції та створенню єдиних центрів прийняття рішень на обласному рівні.

Учасники зустрічі також розглянули напрацювання фіскальної служби у напрямі реформування митниць та спрощення митних процедур.

 Представники посольств G7, зокрема, висловили готовність надати допомогу ДФС з пошуку фахівців, які мають достатній міжнародний фаховий досвід для керівництва українськими митницями у рамках запроваджуваного Урядом України проекту.

Прес-служба Державної фіскальної служби України

Последние комментарии