В Попаснянському центрі зайнятості провели семінар «Жінка на ринку праці»

16 лютого 2016 року в Попаснянському районному центрі зайнятості було проведено семінар на тему: «Жінка на ринку праці».

         Основною метою семінару стало формування позитивного та свідомого ставлення до свого майбутнього, а також підвищення рівня внутрішньої мотивації до досягнення власних життєвих цілей.

         Спеціалісти центру зайнятості розглянули актуальність проблем жіночої праці та реальність сучасного життя, роль жінки в суспільстві. Розповіли жінкам про існування громадських організацій, які працюють над розв’язанням проблем жіночого безробіття, допомагають жінкам пройти соціально-психологічну адаптацію при працевлаштуванні в сучасних умовах. Також на семінарі розглянули типові помилки, які жінки здійснюють при пошуку роботи.

         Підтримка Державної служби зайнятості – це частка впевненості жінок у майбутньому. Одним із ефективних методів сприяння працевлаштуванню жінок є професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації. Саме тому Попаснянський районний центр зайнятості приділяє особливу увагу професійному навчанню жінок.

Провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Попаснянського РЦЗ Ю.С.Константинова

Последние комментарии