Луганську область відвідала група народних депутатів членів міжфракційного об’єднання «ЄвроОптимісти»

8 лютого, Луганську область відвідала група народних депутатів України – членів міжфракційного об’єднання «ЄвроОптимісти»

         Під час спілкування з керівником Луганської обласної ВЦА Георгієм Тукою та його заступниками було обговорено низку питань щодо законопроектів, прийняття яких є важливими для Луганської та Донецької областей.

           «Одне з найбільших питань – це компенсація виплат за зруйноване і пошкоджене житло. Ми приїхали, щоб побачити, як працюють і які проблеми у всіх відновлених інституцій влади на територіях підконтрольних Україні. Поспілкувавшись буквально 30 хвилин, і зібрали низку питань, які зможемо ініціювати на законодавчому рівні», – сказала народний депутат від фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Світлана Заліщук.

         «Радий бачити такий депутатський десант у нас на Луганщині. Я хочу донести важливий меседж до всіх і, у першу чергу, для центральних органів влади та до мешканців окупованої території. Війна розпочалася і закінчиться в мізках, а не зі зброєю в руках. Більшого занепаду, ніж у Луганській області, я не бачив ніде, і ті люди, які очолювали регіон останні 20 років, так звані «батьки Луганщини», вони всі заслуговують жорстких нар. Починаючи від Єфремова, – зазначив керівник обласної ВЦА Георгій Тука. – Яким чином у найпростіший спосіб ми зможемо зупинити війну? Це продемонструвати людям, які мешкають на окупованій території: по-перше – Україна не забуває про Луганську і Донецьку область, по-друге – вона їх не кидає і не покине, по-трете – ми мусимо зробити такі зміни в двох областях, які б у найкоротший термін продемонстрували суттєві зміни в буденній діяльності людей». 

 

Прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації 

Последние комментарии