В Міському Палаці культури відбувся просвітницький тематичний захід, присвячений вшануванню пам'яті жертв Голодомору 1932-1933рр.

В Міському Палаці культури відбувся просвітницький тематичний захід, присвячений вшануванню пам'яті жертв Голодомору 1932-1933рр.

25 листопада 2015р. за ініціативи і підтримки Громадської організації "Відродження сходу" для старшокласників всіх шкіл міста Сєверодонецьк в Міському Палаці культури відбувся просвітницький тематичний захід, присвячений вшануванню пам'яті жертв Голодомору 1932-1933рр. Про це повідомляють організатори в Facebook.

В рамках цього заходу відбулася творча зустріч школярів із сучасною українською письменницею, членом Національної спілки письменників України, володарем звання Золотий письменник України, сєверодончанкою Світланою Талан.

На початку заходу дітям було представлено історичний документальний фільм про Голодомор в Україні, який став нашою національною трагедією і був визнаний Геноцидом українського народу. Після чого на сцену була запрошена пані Світлана Талан, яка розповіла учням про свій історичний роман "Розколоте небо" про Голодомор на Луганщині, заснований на реальних подіях, що відбувалися саме в нашій області. Автор розповіла як про історію написання твору, так і згадала жахливі трагічні епізоди, що містяться в романі. Не оминула й тему кохання, яка проходить через весь роман, з перших сторінок до останньої. Адже справжнє кохання не можна вбити навіть голодом, воно допомогає вижити. 

Последние комментарии