У Сєвєродонецьку з нагоди Дня Гідності та Свободи оркестр грав Queen

У Сєвєродонецьку з нагоди Дня Гідності та Свободи оркестр грав Queen

У Сєвєродонецьку урочистості до Дня Гідності та Свободи розпочалися концертом Національного академічного оркестру народних інструментів України. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Захід розпочався театральним перформансом щодо хронології подій на Майдані Незалежності.

Потім слово взяв керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

«Хочу всіх привітати із цим святом. Я хотів би сказати, що таке гідність і свобода. Кожна людина від народження – вільна. І лише тільки від її виховання, умов існування залежить, чи збереже вона в житті відчуття свободи і гідності. Гідність – це в першу чергу самоповага. Якщо людина поважає себе, то вона буде поважати і оточуючих. Якщо людина не поважає оточуючих – вона не може поважати саму себе», – відзначив Георгій Тука.

Родзинкою заходу став виступ Національного академічного оркестру народних інструментів України, під час якого виконувалися як класичні композиції, так і сучасні хіти в інструментальній обробці, що викликало бурхливі овації та оплески публіки. Після концерту колектив був нагороджений грамотою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. 

Последние комментарии