Дізнайся більше про свого бізнес-партнера!

Дізнайся більше про свого бізнес-партнера!

Спеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС звертає увагу платників податків на те, що продовжує функціонувати електронний сервіс ДФС «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», завдяки якому будь-який відвідувач сайту ДФС України може швидко перевірити статус перебування окремого платника податків на обліку в органі ДФС та дізнатися фактичний стан розрахунків такого платника із бюджетом.

Для цього слід зайти на головну сторінку сайту www.sts.gov.ua та у рубриці «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» ввести код ЄДРПОУ або точну назву платника податків. Результат пошуку надається миттєво. Інформація про наявність боргу платника зазначається в цілому по Україні.

Також важливо відзначити, що оновлення інформації на сайті щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (про наявність заборгованості) відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників в центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня.

В наш час для суб’єктів господарювання в Україні дуже важливо оцінити податкові ризики діяльності з своїм партнером по бізнесу. Щоб уникнути можливих проблем від співпраці із сумнівними партнерами користуйтесь електронним сервісом "Дізнайся більше про свого бізнес-партнера".

Нагадуємо, що на офіційному веб-порталі ДФС України розміщено чимало електронних сервісів, за допомогою яких платники можуть знайти  корисну інформацію.

 

Відділ комунікацій СДПІ з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ ДФС

Последние комментарии