Громадяни продовжують отримувати відшкодування за кредитами Ощадбанку на утеплення помешкань

Нещодавно Ощадбанк отримав два транші для нарахування компенсації за червень своїм позичальникам за програмою «Ощадний дім» на загальну суму 8,5 млн. грн., повідомляє прес-служба Луганської обласної ВЦА.

Отже, «Ощадний дім» – унікальна програма. Можна не лише залучити кредит та утеплити своє помешкання, заощадивши на комунальних платежах, а й отримати суттєву фінансову підтримку держави.

Кожному учаснику програми відшкодовується до 20 % тіла кредиту на придбання котлів, альтернативних газовим, та до 30 % суми кредиту, залученого на придбання енергоефективного обладнання та/або матеріалів.

Крім цього, Уряд розширив можливості участі у програмі енергоефективності для одержувачів субсидій. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2015 року № 614 державна компенсація для осіб, яким призначено субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, збільшується до 70 %.

Також постановою Уряду передбачено підвищення граничної суми відшкодування позичальникам частини суми кредитів з 5000/10000 грн. до 12000/14000 грн. 
За довідками можна звертатися до будь-якого відділення Ощадбанку або в Контакт–центр за тел.: 0-800-210-800.

Последние комментарии