4 серпня відбулося чергове засідання виконкому міської ради

4 серпня відбулося чергове засідання виконкому міської ради

4 серпня 2015 року відбулося тридцяте чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Порядок денний містив всього сім питань, але кожне з них неабияк важливе.

Члени виконкому прийняли до відома звіт про роботу комісії з припинення юридичної особи – середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів №19 м. Сєвєродонецька та затвердили Передавальний акт матеріальних цінностей, активів та зобов’язань цієї школи до правонаступника – «Борівського навчально-виховного комплексу (загальноосвітній навчальний заклад I-III ступенів-дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) міста Сєвєродонецька Луганської області».

Секретар міської ради Андрій Гавриленко, коментуючи це рішення, зазначив, що створення Борівського навчально-виховного комплексу надасть можливість отримання місць у цьому закладі дітям дошкільного віку селища Борівське, на запит громади оптимізує навчально-виховний процес, сприятиме створенню комфортних умов для дітей шкільного та дошкільного віку, враховуючи, що на законодавчому рівні селищна рада не може утримувати навчальні заклади на своєму балансі. А передувало комплексу заходів з цього питання раніше прийняте сесією Сєвєродонецької міської ради рішення про об’єднання цих двох установ в один навчально-виховний заклад.

Деякі з розглянутих на засіданні питань стосувалися майнових прав городян та надання їм соціальної допомоги.

Після засідання виконкому А. Гавриленко дав коментар щодо стану житлово-комунальної сфери Сєвєродонецька: «З метою підготовки до майбутнього опалювального сезону у місті багато вже зроблено і продовжуються роботи у цьому напрямку. Так, відремонтовано покрівлі житлових будинків за адресами: вул. Новикова, 23а; вул. Гагаріна, 54б; вул. Донецька, 56б; вул. Вілесова, 21б; пр. Гвардійський, 63.

Вже виконані, а в деяких будинках продовжуються ремонти під’їздів за адресами: вул. Менделєєва, 46; пр. Радянський, 56, 58, 66; вул. Курчатова, 19а; пр. Гвардійський, 71; вул. Гагаріна, 117а.

Ремонтуються електромережі в будинках за адресами: вул. Партизанська, 43а; пр. Гвардійський, 7а; вул. Маяковського, 17; вул. Гагаріна, 6.

Має місце на сьогоднішній день факт крадіжки електрокабелю у шахті ліфта за адресою шосе Будівельників, 25. На цей час проводяться заходи щодо закупівлі кабелю та відновлення роботи ліфта у будинку.

Ось такі роботи з підтримки життєзабезпечення міста ведуться зусиллями УЖКГ та інших комунальних підприємств».

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

Последние комментарии