На Луганщині вперше за три місяці обстріляли Тошківку

На Луганщині вперше за три місяці обстріляли Тошківку

У Луганській області обстріляли с. Тошківка Попаснянського району. Населений пункт знаходиться більше ніж за 10 км від лінії розмежування, обстріл відбувся о 2.30 ночі, повідомляє ЛОВЦА.

В результаті осколкове поранення отримав 23-річний хлопець, за словами батьків, його врятував журнальний стіл, у який влучила основна частина осколків. Самі батьки спали в іншій кімнаті разом із 16-річним братом пораненого.

У сусідньому будинку на 80-річну бабусю висипалася покрівля, вона отримала поранення обличчя. Перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич, який приїхав на місце обстрілу, доставив бабусю до лікарні. Також було пошкоджено 6 будинків, з них 3 розбиті вщент. На деяких вулицях перебито лінії енерго- та газопостачання. Ведуться відновлювальні роботи. 

«Останній обстріл тут був більше ніж три місяці тому. У селищі довгий час панувала тиша. По приїзді в обласну адміністрацію ми будемо вирішувати питання надання термінової компенсації постраждалим», – відзначив Михайло Пухтаєвич.

Последние комментарии