На Луганщині закінчено досудове розслідування стосовно ще одного інформатора бойовиків

Прокуратурою Луганської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 258-3, ч. 1 ст. 263,  ч. 1 ст. 309 КК України за фактами сприяння діяльності терористичної організації «ЛНР», незаконного поводження з бойовими припасами та незаконного придбання і зберігання наркотичних засобів.

Розслідуванням встановлено, що у період з червня 2014 року по березень 2015 року мешканець одного з населених пунктів Луганської області повідомляв членам терористичної організації «ЛНР» інформацію про дислокацію у місті Сєвєродонецьку військової техніки та військовослужбовців Збройних Сил України, а також про місцевих мешканців, що співпрацюють з українською владою. Крім того, під час обшуку за місцем мешкання вказаної особи співробітниками СБУ виявлені бойові припаси та наркотичні засоби.

Стосовно особи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкції ч. 1 ст. 258-3, ч. 1  ст. 263 та  ч. 1 ст. 309 КК України, передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області 

Последние комментарии