За минулу добу відновлено роботу 81 об'єкта зв'язку на сході

Український оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» повідомляє про відновлення роботи ряду об'єктів, що забезпечують зв'язок у Донецькій і Луганській областях.

Зокрема, відновлено 67 об'єктів у Донецькій області, у містах Донецьк, Макіївка, Горлівка, Кіровське, Жданівка, Артемівськ, а також у ряді населених пунктів Олександрівського, Краснолиманського, Волноваського районів. Станом на 8:00 25 червня 2015 працює 84% об'єктів, що забезпечують зв'язок в Донецькій області.

У Луганській області за останню добу відновлено роботу 14 об'єктів мережі «МТС Україна» у дев'яти населених пунктах Станично-Луганського району та трьох населених пунктах Старобельского району.

Станом на 8:00 25 червня 2015 працює 30% об'єктів, що забезпечують зв'язок в Луганській області. Основні причини відсутності зв'язку в ряді населених пунктів Луганської області, в тому числі в Луганську, Антрациті, Алчевську, Красному Лучі, Кіровську, Краснодоні, Брянці, Ровеньках, Стаханові, Свердловську, - відсутність електроживлення об'єктів, що забезпечують зв'язок, а також пошкодження обладнання.

Актуальна інформація про зв'язки на сході доступна в спеціальному розділі на сайті компанії http://company.mts.ua/ua/company/coverage/east-connection. Інформація оновлюється на щоденній основі.

Последние комментарии