«ООН – це перша міжнародна організація, яка почала допомагати Луганщині з самого початку бойових дій на території області» – заступник голови облдержадміністрації

«ООН – це перша міжнародна організація, яка почала допомагати Луганщині з самого початку бойових дій на території області» – заступник голови облдержадміністрації

Сьогодні, 27.03.2015, у Сєвєродонецьку Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні провело семінар для представників благодійних організацій і партнерів на тему: «Спільна оцінка у здійсненні діяльності».

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Спільна оцінка – це процес створення партнерських відносин з біженцями – жінками і чоловіками, різного віку і різного походження шляхом діалогу, під час якого буде отримана інформація по ризиках, з якими вони можуть зіткнутися», – відзначив Маріо Павлович, керівник польового офісу УВКБ ООН у Сєвєродонецьку. 

На відкритті семінару була присутня заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик. 
«У нас дуже давні та тісні відносини з УВКБ ООН. Це перша міжнародна організація, яка почала допомагати Луганщині з самого початку бойових дій на території області. Я вдячна вам за проведення такого потрібного семінару, оскільки правильні відносини з переселенцями, вивчення їх потреб є для нас одним із пріоритетів», – сказала заступник голови ОДА. 

Управлінням ВКБ ООН передбачено ще низку заходів для реалізації отриманих знань на практиці. Зокрема, планується проведення дискусій у групах, результатом яких стане офіційне представлення звіту за участю органів влади, міжнародних та місцевих благодійних організацій.

Последние комментарии