Знешкоджено диверсійну групу "ЛНР", яка збиралася підірвати школу та будинок відпочинку

Cпівробітники Управління СБУ у Луганській області затримали диверсійну групу, яка готувала терористичний акт на території України. Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook речник АТО в Луганській області Руслан Ткачук.

Три бандити з міста Привілля Лисичанського району, підготовлені у спецшколах сумнозвісної "ЛНР", розробляли план з підриву будівлі школи та будинку відпочинку. У своєму схроні диверсанти-терористи зберігали міни, які й були виявлені українськими спецназівцми. Злочинну групу взято на гарячому, і кожний отримає по заслугах. Згідно з чинним законодавстовом Української держави.

Кількома днями тому на обочині автотраси Лисичанськ - Артемівськ оперативна група СБУ Управління СБУ у Луганській області знешкодила вибуховий пристрій спрямованої дії, який терористи замаскували під вогнегасник. Набитий вибухівкою та елементами ураження він був присипаний землею. З огляду на небезпеку транспортування вибухового пристрою піротехніки прийняли рішення знешкодити його на місці.

З травня 2014 року на Луганщині зареєстровано близько 20 фактів диверсійно-розвідувальної діяльності бойовиків Новоросії. Особливо активно терористи намагаються виводити з ладу об'єкти інфраструктури та протидіяти підрозділам Збройних Сил України, дислокованих на території Біловодського, Старобільського, Меловського, Попаснянського та Станично-Луганського районів. Членами диверсійно-розвідувальних груп найчастіше є громадяни Російської Федерації або місцеві мешканці, що пройшли підготовку на території РФ або "ЛНР".

Головна зброя проти терорситстів - пильність. Підозрілих людей та предмети ні в якому разі не можна залишати без уваги - від цього залежить Ваше життя та життя Ваших ближніх. Помітивши ознаки підготовки диверсіії або теракту, просимо негайно сповістити компетентні органи.Телефон Управління СБУ у Луганській області: (6452) 4 - 41- 47 (цілодобово).

Последние комментарии