Москаль відправив у Трьохізбенку шифер для пошкоджених обстрілами приватних будинків

Москаль відправив у Трьохізбенку шифер для пошкоджених обстрілами приватних будинків

У село Трьохізбенка Луганської області привезли гуманітарну допомогу – продукти, солодощі для дітей і будівельні матеріали. Серед них і обіцяний головою Луганської ОДА Геннадієм Москалем шифер для багатодітної родини, будинок якої розташований на околиці села.  Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

7 грудня, під час минулої поїздки Г.Москаля в Трьохізбенку, місцевий мешканець Ігор Ліхоманов (батько 5 дітей і опікун 3 онуків), у котрого напередодні під час обстрілу козаками так званого всевеликого войска донского пошкодило будинок, попросив привезти шифер для перекриття. Хата залишилася практично без даху, держава жодної компенсації за пошкоджене житло не дає, а зробити ремонт за власні кошти багатодітній родині виявилося не під силу.

«Ми були вдома, коли обстрілювали, встигли в погріб сусідський заскочити», – розповідає пан Ігор. – Тільки заскочили, зразу обвалилося».

Г.Москаль пообіцяв привезти І.Ліхоманову шифер і свою обіцянку виконав.

Господар дому каже, шиферу має вистачити, щоб перекрити повністю будинок, однак, ще потрібно й інші будівельні матеріали. Частину балок родині вже надали українські військові, які служать у Трьохізбенці.

У Трьохізбенці є світло, яке відновили після тривалого відключення. Газу через пошкоджений газопровід на нейтральній території поки нема. Намагання Луганської ОДА відновити подачу газу були «зустрінуті» з боку сепаратистів обстрілами працівників ремонтних бригад. За час обстрілів у населеному пункті постраждала сотня будинків.

Последние комментарии