До Новоайдара стягуються війська і бронетехніка

Про це із посиланням на Новоайдарського селищного голову Володимира Кравченка повідомляє радіо «Пульс-ФМ».

За інформацією мера селища, навколо Новоайдара стоять війська і бронетехніка. Посадовець зазначає, що військовики мало чи взагалі некеровані й боїться провокацій. «Розташували бойові позиції прямо на житлових вулицях селища. Зараз їх прибрали на півтора кілометри, щоб не було провокацій. Тому, що якщо буде провокація, то вийде новий Слов’янськ. Тепер у мене завдання годувати війська й ховати їх»,- сказав Кравченко.

Тим часом, виконуюча обов`язки голови обладміністрації Ірина Верігіна в коментарі радіо «Пульс» підтвердила факт присутності українських військових у Новоайдарі та області.

Також вона наголосила, що в порівнянні з Луганськом там безпечно, адже армія зараз виконує функції міліції. Звертаючись до мера Новоайдара, Ірина Верігіна закликала не нагнітати обстановку. 

Ірина Верігіна, т.в.о. голови Луганської облдержадміністрації: “Милиция сама не способна навести порядок, потому что у них не хватает сил. Поэтому украинская армия пришла помочь. Я хочу сказать, что это не только по Новоайдару, но и по другим областям Луганской области. Да, находится украинская армия. Там безопасно, там спокойно и поэтому хочу сказать, чтобы мэр Новоайдара не нагнетал обстановку». 

Последние комментарии