Обращение и.о. главы Луганской облгосадминистрации

Заява Ірини Верігіної, в.о. голови Луганської обласної державної адміністрації

Вже зараз можна сміливо стверджувати , що Луганщина сказала тверде «Ні!» незаконному «референдуму» так званої «Луганської народної республіки». Волевиявлення громадян, яке суперечить Конституції України, виявилося аж ніяк не народним – під дулом автомата прийти на захоплені ділянки погодилося небагато людей.

У великих містах області активність спостерігається переважно серед представників старшого покоління, які прожили більшу частину свого життя в СРСР і мріють про реінкарнацію тоталітарної держави. Молодь голосування повністю проігнорувала – представники молодого покоління вважали, вважають і будуть вважати своєю Батьківщиною тільки одну країну - Україну.

У Білокуракінському, Сватівському і Троїцькому районах завдяки консолідації місцевої влади і народу не відкрилася жодна «ділянка». Мешканці регіонів одноголосно виступають проти незаконних референдумів і розуміють , що квазідержави ніколи не будуть успішними утвореннями.

Важливо також відзначити, що навіть багато прихильників ідеї «федералізації» на Луганщині після значного погіршення криміногенної ситуації в області зманили свої погляди і виступають за єдину і неподільну унітарну Україну.

Последние комментарии