Театральну площу в Луганську перекрили бетонними блоками

Відтак, головну ялинку облцентру та її відвідувачів убезпечили від нетверезих та безвідповідальних водіїв, а заразом - гарантували спокій жителям та гостям міста, які планують на «театральці» новорічні свята зустрічати. 
Враховуючи сумний досвід святкувань Старого Нового року-2012, нині до безпеки жителів та гостей в Луганську поставились куди серйозніше. Відтак, в мерії разом з Державтоінспекцією прийняли рішення огородити усю Театральну площу бетонними блоками, не залишаючи шансів горе-водіям потрапити в зону масових святкувань та наробити лиха.

Валерій Ковінєв, начальник сектору організації дорожнього руху ДАІ м. Луганська: «Согласно схемы организации дорожного движения, которая была согласована с горисполкомом, владельцем дорог и госавтоинспекцией были предприняты меры по обеспечению безопасности дорожного движения на время проведения праздничных мероприятий Нового года».

Тридцять бетонних блоків перекрили чотири в’їзди та два виїзди з площі. Тепер об’їхати головну ялинку міста за Російським драмтеатром, аби виїхати на вулиці Тітова та продовжити рух по Коцюбинського, неможливо. Об’їжджати доведеться куди більшу ділянку міста. Такі міри для водіїв означатимуть певні незручності. Та для більшості безпека все ж таки в пріоритеті.

Не бачать проблеми в тимчасових змінах і пішоходи, а надто - батьки. Адже безпека дітей - понад усе. Кажуть, легше об’їхати, ніж до лиха довести.

Не забули в ДАІ і проінформувати водіїв про тимчасові зміни руху, встановивши знаки попередження і заборони на перехрестях 16-а лінія-Коцюбинського, Дємьохіна-Коцюбинського, перед в’їздом на вулицю Тітова.
Хоча, як виявилось, і на це правило знайшлось своє виключення. 

А відкриють під’їзди до площі після Старого нового року. 

 

Джерело: ЛОТ

Последние комментарии