Позачергова сесія міської ради від 23 травня

23 травня відбулась 62 позачергова сесія міської ради шостого скликання, в ході якої депутати узгодили зміни до міського бюджету на поточний рік, а також внесли доповнення до Програми капітального будівництва та забезпечення технічного нагляду за об'єктами будівництва та архітектурними обєктами Сєвєродонецька на 2010-2017 року. 

62 позачергова сесія міської ради зібрала депутатів 23 траня. Причиною її скликання стало термінове вирішення кількох питань життєдіяльності міста. Винесені на сесію міської ради проекти рішень попередньо були розглянуті постійними комісіями. Під час сесії депутати прийняли рішення про внесення змін до міського бюджету на 2013 рік. Рішення прокоментував секретар міськради Андрій Гавриленко.

Інше сесійне питання, що підтримали депутати міськради, стосувалося внесення змін до Прогами капітального будівництва та забезпечення технічного нагляду за об’єктами будівництва та архітектурними об’єктами м.Сєвєродонецька на 2010-2017 роки”. Програму доповнили трьома пунктами.

Зокрема у Програму капітального будівництва на 2013 рік включили капітальний ремонт однієї з кімнат (де розміщуються гуртки) міського Палацу культури, капітальний ремонт покрівлі дитячого садка №43. Зараз цю будівлю займає дитячо-юнацький комплекс “Юність”. Найближчим часом закладу планують повернути першочергове функціональне призначення та передати дитячий садок №43 в систему дошкільних навчальних закладів. Також до Програми капітального будівництва на 2013 рік рішенням сесії включили дитячий дошкільний навчальний заклад №24.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии