Об'єднання заради спільної мети

Метою візиту луганської делегації, а саме представників Обласної ради жінок було й підписання договору про співпрацю із новоутвореною громадською організацією Сєвєродонецька “Жінки за життя”. Підписання документу відбулось у конференц-залі Сєвєродонецької агенції розвитку громади.

Сєвєродончанок різних професій, віку та досвіду, але активних і небайдужих до проблем суспільства, об'єднує нині громадська організація “Жінки за життя”, утворена в середині березня. Вони готові влитися до обласного руху з всебічної підтримки жінок — від самореалізації до вирішення проблем дітей та відстоювання прав прекрасної половини людства. Підписання договору про співробітництво з досвідченою Громадською організацією “Обласна рада жінок”, очолюваної Лідією Калинською, дозволить молодому об'єднанню перейняти чималий досвід луганчанок, який ті здобули за понад десять років діяльності з впровадження соціальних проектів в різних куточках області. Від імені міського голови Валентина Казакова представниць обласної ради жінок привітав секретар міськради Андрій Гавриленко, який зазначив, що Сєвєродонецьк завжди радий перейняти позитивний досвід розумних людей з благими цілями.

Підтримку жіночим організаціям запропонував і благодійний фонд народного депутата України Олексія Кунченка “Заради майбутнього”.

Допомогти стати успішними якомога більшості жінок у нашому місті (і тут матеріальний статок чи висока посада — не головне) — так мету ставлять перед собою “Жінки за життя”. Перші плани роботи жіноча громадська організація вже склала.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии