Засідання виконавчого комітету 12 березня

Порядок денний чергового засідання виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради, що відбулося 12 березня, містив майже 30 питань. З усіх прийнято відповідні рішення.

Зокрема, члени виконкому прийняли рішення про відкриття міських автобусних маршрутів загального користування №103 та №105. Це рішення прокоментував секретар міської ради А.А. Гавриленко. Він зазначив, що з 13 березня дещо зміниться звичний для жителів нашого міста маршрут №1 для «маршруток», який буде називатися №103. Зміни торкнуться такої ділянки шляху: якщо їхати з боку ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот» до Чистого озера, то замість повороту на вул. Курчатова рух продовжиться по шосе Будівельників і далі по вул. Вілесова. Потім від вул. Вілесова по вул. Гагаріна до перехрестя з вул. Курчатова. Потім маршрутне таксі продовжить звичну схему руху. Це зроблено на численні прохання мешканців досить великого мікрорайону, що на сьогодні динамічно розвивається. На численні прохання жителів селища Сиротине частково було змінено і рух маршрутного таксі №5. З 13 березня маршрут буде називатися №105. У межах міста його схема руху залишиться такою ж самою, а в районі сел. Сиротине буде продовжена від гаражного кооперативу «Автомобіліст» до Газової ділянки. Тариф на послугу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах №103 та №105 залишиться у розмірі 2,00 грн. за разовий проїзд одного пасажира.

На засіданні взято до відома інформацію «Про роботу підприємств промислового комплексу міста Сєвєродонецька за 2012 рік». Зокрема, секретар міської ради А.А. Гавриленко зазначив, що у частині об'єму реалізації промислової продукції Сєвєродонецьк посідає третє місце по Луганській області після Алчевська та Луганська. Найбільшим виробником хімічної продукції у нашому місті є ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот», серед виробників у галузі машинобудування – ПрАТ «СНВО «Імпульс», серед виробників готових металевих виробів – ПАТ «Сєвєродонецький котельно-механічний завод», серед виробників харчової промисловості – Сєвєродонецький хлібокомбінат ПАТ «Коровай». Більш докладно з цим аналітичним матеріалом можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради.

Одне з прийнятих рішень стосувалося надання жилої площі громадянам, що стоять у черзі на отримання кімнат у гуртожитку. Цим рішенням розподілені кімнати у гуртожитках по пр. Хіміків, 44-а, вул. Енергетиків, 26, вул. Гагаріна, 4-а.

Серед іншого прийнято рішення про захист прав малолітніх, встановлення режиму роботи на деякі об’єкти, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами тощо.

 

Інформація  відділу внутрішньої політики Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии