Доки погода дозволяє, у місті триває ремонт проблемних доріг

Погожа днина дозволяє продовжувати в місті ремонт доріг. Так вже завтра мають завершити капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги у 75 мікрорайоні, а у 52 кварталі міста подібні роботи розпочати.

Цими днями спеціалістами кремінського «Агродорстрою» виконується капітальний ремонт внутрішньо-квартальної дороги у 75 мікрорайоні міста, а саме дороги вздовж шосе Будівельників, на яку виходять під’їзди будинків 1, 3, 5 та 7.

Під час зустрічі у серпні цього року міського голови Валентина Казакова з мешканцями будинку по шосе Будівельників, 7 сєвєродончани дорікнули міській владі на незадовільний стан доріг цього густонаселеного району міста. Тоді Валентин Васильович пообіцяв виправити ситуацію на краще і знайти можливість виділити кошти з міської казни, щоб полагодити асфальтове покриття внутрішньо-квартальної дороги вдовж шосе Будівельників від проспекту Космонавтів до вулиці Курчатова.

І вже цими днями, мешканці є свідками виконання слів міського керманича. З бюджету міста на капітальний ремонт цієї дороги було виділено 165 тисяч гривень. Ремонт ведеться ділянками – вкрай розбиті проміжки відновлюють цілковитим покриттям асфальтобетону, а там, де стан дороги дозволяє – виконують ямковий ремонт. Вже у п’ятницю роботи мають завершити і почати аналогічні , але вже більші за обсягом у 52 кварталі нашого міста, повідомив начальник відділу капітального будівництва Сєвєродонецької міської ради Роман Абраменко.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии