Конференція у товаристві “Надія”

Раз на рік, восени, у товаристві інвалідів “Надія” проходить звітно-виборна конференція. Сьогодні до складу товариства входять 208 чоловік. Протягом року люди з обмеженими фізичними можливостями збираються відзначати свята, разом долають труднощі та вирішують проблеми.

Велике значення для членів товариства має підтримка з боку міської влади на чолі з Валентином Казаковим та народного депутата України Олексія Кунченка. Ці люди зсередини знають проблеми та потреби “надіївців”. Щоб сказати слова вдячності за підтримку протягом усього року та підвести своєрідний підсумок спільної роботи за рік до товариства запросили тих, завдяки кому проблеми вирішувати стає набагато легше.

Зібрання відбулося напередодні Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку. А хто як не члени товариства “Надія” — приклад мужності та життєвої стійкості.

Представники товариства інвалідів “Надія” вручили Олексію Кунченку колективний лист-подяку за вирішення нагальних проблем.

Від імені міського голови Валентина Казакова та депутатського корпусу до членів товариства звернувся секретар міської ради Андрій Гавриленко. Зокрема Андрій Анатолійович у формі невеликого звіту розповів про важливі для міста рішення та роботу міської влади протягом усього року. Голова міського товариства інвалідів “Надія” Валентина Злиднєва зі свого боку відзначила, що міська влада на чолі з Валентином Казаковим завжди підтримує товариство та не оминає увагою жоден захід, проведений у стінах товариства.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии