Офіцери СІМІС допомогли переїхати організації "Діти райдуги"

Офіцери СІМІС допомогли переїхати організації "Діти райдуги"

Офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (ОЦЦВС) оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) “Луганськ” у м. Сєвєродонецьк в ході виконання своїх службових обов’язків постійно здійснюють моніторинг гуманітарної ситуації у зоні відповідальності.

В першу чергу, при цьому, ми звертаємо увагу на соціально незахищених громадян та людей, які потерпіли від ведення бойових дій на території Луганської області. Реалізуючи принцип відкритості та соціальної спрямованості в роботі груп цивільно-військового співробітництва, ОЦЦВС висвітлює результати своєї роботи через місцеві та центральні ЗМІ (інтернет ресурси), крім того ми маємо власну сторінку у Facebook. Одним із результатів нашої діяльності є те, що все більше пересічних громадян дізнаються про функції та спрямованість роботи СІМІСа, змінюють своє ставлення до Збройних сил України у кращу сторону.

Ось і цього разу, до нас звернулась Голова правління Сєвєродонецького благодійного фонду “Діти райдуги” Абрамова Наталія Євгенівна з проханням про допомогу в організації переїзду закладу до нового місця. При цьому, варто зазначити, що робота фонду не з легких – адже клієнтами є дітки з обмеженими можливостями.

Офіцери центру виконали свою обіцянку і у визначений день військові прийшли на допомогу – здійснили завантаження-вивантаження та перевезення речей закладу.

Тож можемо вкотре констатувати, що Збройні сили України не лише захищають нашу територіальну цілісність та незалежність але і приходять на допомогу власному народу коли, власне кажучи, допомогти нікому.

 

Об'єднаний центр ЦВС

  • img_20161102_114614.jpg
  • img_20161102_114913.jpg
  • img_20161102_132953.jpg

Последние комментарии