У Кремінній студентів привітали з початком нового навчального року

Вчора, 1 вересня, у місті Кремінна в інституті фізичного виховання і спорту ЛНУ імені Тараса Шевченка відбулись урочистості, присвячені початку нового навчального року.

На свято завітав начальник управління молоді та спорту Луганської ОДА Антон Волохов, керівництво району та міста, спортивна спільнота області.

Звертаючись до студентства, Антон Волохов передав слова вітання від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, який побажав студентам сил, натхнення та впевненості у собі.

– Працюйте над собою, вірте у себе та вчіться не покладаючи рук. Бо тільки так ви досягнете успіху. Подивіться на старших колег. Тільки в цьому році 8 з 11 спортсменів-олімпійців з Луганщини, які виступали в Ріо-де-Жанейро на Олімпіаді – випускники нашого рідного інституту. Вам є на кого рівнятися, – зазначив Антон Волохов.

Після того, як гості привітали студентів відбулась урочиста церемонія передачі залікової книжки та ключа від знань першокурсникам.

На цьому урочиста частина свята завершилась, а на студентів чекали перші в цьому навчальному році заняття.

 

Управління молоді та спорту ЛОДА

Последние комментарии