Діти з Луганщини оздоровлюються та відпочивають по всій Україні

Літня оздоровча кампанія 2016 року в Луганській області триває. Юні жителі Станично-Луганського, Попаснянського та Новоайдарського районів залюбки відпочивають та оздоровлюються поза межами області. Про це повідомляє ЛОДА.

Зокрема, 18 липня 30 маленьких жителів Попаснянського району вирушили до оздоровчого комплексу «Сонячний», що на Херсонщині. Комплекс розташований в екологічно чистій зоні, на самому узбережжі Чорного моря. На дітей чекають лазурний піщаний берег, свіже морське повітря, комфортні умови для відпочинку та оздоровлення, дискоцентр, спортивні майданчики, дитяче кафе, кімнати гурткової роботи та багато іншого.

А діти зі Станично-Луганського району відпочинуть на Рівненщині та узбережжі Чорного моря.

16 липня 20 дітей зі шкіл Станично-Луганського району відправилися на відпочинок у дитячий табір «Корчагінець» Рівненської області на ІІІ зміну, яка триватиме 21 день. Дітлахи проведуть літні дні у затишному, привітному місці Західної України, де познайомляться з новими друзями, отримають багато позитивних емоцій та, звичайно ж, оздоровляться і наберуться сил перед новим навчальним роком.

Також цього ж дня 47 дітей-сиріт, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин Станично-Луганського району поїхали на узбережжя Чорного моря в село Приморське Одеської області до приміського закладу оздоровлення та відпочинку «Кабельник».

Для дітей створені комфортні умови проживання з п’ятиразовим повноцінним харчуванням та медичним забезпеченням. Кожна кімната розрахована на 3-4 дитини. Територія табору цілодобово охороняється та освітлюється. На маленьких луганчан чекають культурно-масові заходи та цікаві конкурси. На період відпочинку діти застраховані.

Последние комментарии