На Луганському напрямку вчора відбулося 5 обстрілів з боку членів незаконних збройних формувань

Найбільше провокацій з боку бойовиків у зоні АТО вчора відбулося на Маріупольському напрямку – 15. Про це під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко. «Здебільшого противник порушував режим тиші у Мар’їнці та Широкиному. Декілька разів сили АТО відкривали вогонь у відповідь», – зауважив він.

На Луганському напрямку вчора відбулося 5 обстрілів з боку членів незаконних збройних формувань. Традиційно бойовики проявили активність поблизу Станиці Луганської. «Вкотре під ворожий вогонь потрапив закритий контрольний пункт в’їзду – виїзду. Окрім цього, провокації незаконних збройних формувань відбулися у Трьохізбенці та Золотому», – розповів Андрій Лисенко. На Донецькому напрямку вчора відбулося 10 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. Кожен другий був мінометним. «Гарячі точки» на передовій: Луганське, Горлівська агломерація (Зайцеве, Кірове), Верхньоторецьке, Авдіївка», – деталізував речник АПУ з питань АТО.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військовослужбовців немає, 2 – отримали поранення. «Це сталося у Верхньоторецькому внаслідок обстрілу з боку ворога», – уточнив полковник Лисенко.

На Луганщині СБУ ліквідувала інформаторську мережу бойовиків. Четверо зловмисників діяли на території Станично-Луганського району. «Вони збирали та передавали своєму «куратору» інформацію про переміщення та дислокацію військової техніки та особового складу українських підрозділів», – повідомив речник АПУ з питань АТО.

  • 22-04.jpg

Последние комментарии