Підведено підсумки конкурсу «Кращий роботодавець» на Кремінщині

У Кремінському районі проведено щорічний конкурс «Кращий роботодавець за показниками створення нових робочих місць». Відбір кандидатів проводився протягом лютого-березня 2016 року.

Кремінським районним центром зайнятості було висунуто два роботодавця, які відповідають умовам конкурсу.

28 березня, під час проведення колегії при Кремінській райдержадміністрації, було підбито підсумки конкурсу  та відзначено кращого роботодавця минулого року.

Голова райдержадміністрації Наталя Чехута та заступник голови районної ради Борис Руденко оголосили переможця конкурсу, яким стало ТОВ «ВП «Атлант». Тут же керівнику Віктору Новодранову було вручено диплом та перераховано премію у розмірі 2000 грн.

Виробниче підприємство «Атлант» успішно здійснює діяльність майже 20 років. Основний профіль діяльності - виробництво готових металевих виробів, здійснення послуг з кування, штампування, фарбування та виробництво пристроїв для кріплення деталей. За січень - грудень 2015 року підприємством реалізовано продукції на суму 1016,2 тис. грн.

Підприємство постійно дотримується вимог трудового законодавства. Заборгованості із виплат заробітної плати та до Фондів соціального страхування не має. Працівникам за вчасне виконання завдань виплачуються премії.

Протягом 2015 року на підприємство були працевлаштовані 6 осіб та створено 3 нових робочих місця. Крім того, керівництво ТОВ «ВП «Атлант» сприяє тимчасовій зайнятості населення через організацію та проведення робіт тимчасового характеру.

Последние комментарии