Проведення «Міні-ярмарок вакансій для жінок» Станично-Луганським районним центром зайнятості.

Одним із найважливіших пріоритетів діяльності служби зайнятості є побудова тісної взаємодії з роботодавцями. Саме роботодавець є основним партнером в реалізації державної політики зайнятості, співпраця з яким безпосередньо впливає на якість надання центром зайнятості соціальних послуг населенню.

З метою забезпечення потреб в робочій силі 4 лютого в Станично-Луганському районному центрі зайнятості було проведено «Міні-ярмарок вакансій для жінок», який відвідали – 4 особи.

У заході взяла участь завідувач дитячим ясла-садком №1 «Золота рибка» Донець Т.І.

Відкрила «Міні-ярмарок вакансій» заступник начальника відділу організації працевлаштування населення Воротинцева Н.В., яка розповіла про стан ринку праці в Станично-Луганському районі та розповіла про послуги, які надає служба зайнятості безробітним.

Провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Стєхіна О.В. представила завідуючу дитячим ясла-садком №1 «Золота рибка» Донець Т.І., яка презентувала вакансію установи, ознайомила з умовами праці, рівнем заробітної плати, вимогами до кандидатів на вакантне місце та соціальними гарантіями, що їх надає роботодавець. Під час міні-ярмарку вакансій відбулася співбесіда з претендентами, які виявили бажання працевлаштуватись на підприємстві.

В результаті проведеного заходу одній особі видано направлення на працевлаштування завідуючим господарством.

 

О.Стєхіна, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Станично-Луганського районного центру зайнятості 

Последние комментарии