Національний цирк України подарував дітям-переселенцям з обмеженими фізичними можливостями масу позитивних емоцій

Національний цирк України подарував дітям-переселенцям з обмеженими фізичними можливостями масу позитивних емоцій

У суботу, 20 червня, в Києві діти та підлітків з інвалідністю насолодилися цирковою виставою «Зірки та Зіроньки». Про це повідомляє Управління молоді та спорту Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Здійснити дитячі мрії стало можливим завдяки підтримці управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, громадській організації «Спортивно-оздоровчий центр реабілітації дітей-інвалідів - Світоч», Луганській обласній громадській організації «Асоціація молодих інвалідів Східного Донбасу-Схід».

Діти з радістю відвідали захід. Циркова програма пройшла ніби на одному подиху, малеча та молодь з щирою зацікавленістю та захопленням спостерігали за феєричним дійством, що відбувалося на арені.

Артисти демонстрували свої професійні вміння і справжню майстерність у таких номерах як: «Дресировані леви та тигри»; «Повітряні гімнасти на бамбуці»; «Діаболо» «Дресировані собаки»; «Акробатичний баскетбол»; «Шоу мильних бульбашок», «Партерне кільце»; «Жонгляж у повітрі»; «Музична ексцентрика», «Екзотична група тварин»; «Хула-хуп з трансформацією»; «Акробати на джампінгах» та багато іного.
Гарний настрій, веселі жарти та розважальні ігри забезпечувало неперевершене клоунське тріо.

На думку запрошених та їх батьків, можливість побувати на подібному святі таланту, фізичної підготовки, гумору та краси – є тією самою психологічною підтримкою, яка зараз є необхідною, дарує позитивні емоції і радість, а для хлопців і дівчат з проблемами здоров’я це ще й важливий момент соціокультурної адаптації – складових, що посідають важливе місце у подальшому житті в суспільстві.

Последние комментарии