Станицю та околиці обстрілювали з мінометів і танків, зруйнований житловий будинок

Вчора (13.05), починаючи з 21 години й до півночі, Станиця Луганська та прилегла територія зазнали інтенсивних обстрілів із мінометів, танків та автоматичної зброї. Вогонь вівся з правого берега Сіверського Донця, окупованого так званою ЛНР. У с.Валуйське, що прилягає до Станиці, снаряд (імовірно, з танка) влучив у приватний житловий будинок на вул. Радянській і сильно пошкодив його.  Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Господар будинку, 76-річний чоловік, дивом не постраждав. У самому райцентрі снаряди та міни вибухали поблизу опорних пунктів наших силовиків. Даних про руйнування інфраструктури та постраждалих серед мирного населення чи військових не надходило, детальніша інформація з’ясовується. Зранку в Станиці тихо, пошкоджений позавчорашнім обстрілом газопровід відновлено, всі системи життєзабезпечення функціонують нормально.
Мінометних та гранатометних обстрілів учора вночі зазнало й м.Щастя, включно з територією теплоелектростанції. Осколками від мін посічений головний щит диспетчерської, утім станція продовжує працювати в нормальному режимі. Ворожі снайпери, очевидно, задля розваги, стріляли по фасадах житлових будинків, на одному з яких куля влучила в електролічильник. Даних про поранених чи загиблих немає.

Бойові дії за вчорашню добу зафіксовані також у Троїцькому (Попаснянський район), околиці якого після 8-ї вечора обстріляли з мінометів, та Катеринівці, яка в обід теж зазнала мінометного обстрілу. Обійшлося без постраждалих.

Последние комментарии