Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 25 лютого 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 25 лютого 2015 року

Військові злочини

24 лютого о 23.25 з території м. Первомайська (підконтрольного «ЛНР») бойовики обстріляли з важкої артилерії район «Черьомушки» м. Попасне.
25 лютого о 00.05 з території м. Первомайська (підконтрольного ЛНР) артилерійський обстріл (18 пострілів) м. Попасна.
Жертв та постраждалих немає. Дані факти зареєстровані.

Вбивство

24 лютого до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що на перехресті вулиць Федоренко та Лисичанська м. Сєвєродонецька с тілесними ушкодженнями виявлено труп чоловіка. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи виявили труп 56-річного місцевого мешканця з множинними ножовими пораненнями. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч.1 ст. 115 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи причетної до скоєння вбивства.

Незаконне заволодіння автотранспортом

24 лютого до Попаснянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1966 р.н. про те, що 24 лютого у період часу з 15.00 по 17.00 з території підприємства на пров. Дєловському м. Попасна, невідомий пошкодивши замок на ангарі незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ-2105», д/з 030-10 АХ. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілю, а також розшуку особи причетної до скоєння кримінального правопорушення.

Вилучення боєприпасів

24 лютого у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Біловодського райвідділу міліції на вул. Леніна у смт. Біловодськ у місцевого мешканця 1994 р.н. виявили та вилучили гранату «РГД-5» з запалом, яку він нібито знайшов у лісосмузі в районі Біловодської телевежі.

24 лютого у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Рубіжанського міськвідділу міліції у квартирі на вул. Визволителів за місцем мешкання чоловіка 1968 р.н. виявили та вилучили 3 гранати «ВМГ-К» до підствольного гранатомету та освітлювальну ракету.

Того ж дня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники УМВСУ в Хмельницькій області спільно із співробітниками СБНОН Рубіжанського МВ, у місцевого мешканця 1980 р.н. виявили та вилучили гранату «РГД-5», яку він нібито знайшов в районі залізничного вокзалу м. Рубіжне.

24 лютого співробітники Рубіжанського міськвідділу міліції у місцевого мешканця 1982 р.н. виявили та вилучили гранату «РГД-5» з запалом та 25 патронів калібру 5,45 мм, які нібито йому дали у липні минулого року у м. Кіровську невідомі особи, що беруть участь у незаконних збройних формуваннях. 
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться подальша перевірка.

Злочини проти волі, честі та гідності особи

24 лютого до Рубіжанського міськвідділу міліції надійшла заява від місцевої мешканки 1986 р.н. про те, що з 18 лютого вона втратила зв'язок зі своїм батьком гр. Радченком І.О., 1967 р.н., який є військовослужбовцем Збройних Сил України. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 146 КК України. Проводиться перевірка.

Злочини проти громадської безпеки

24 лютого у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники УБОЗ у Івано-Франківський області затримали гр. Б. 1978 р.н. (мешканця м. Лисичанська), який брав участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт внесено до ЄРДР. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

24 лютого до Новоайдарського райвідділу міліції надійшла інформація з СБУ про те, що місцеві мешканці 1970 та 1977 р.н. приймали участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Крадіжка
24 лютого до Лисичанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі у ніч на 23 лютого проникли до на вул. Маршала Жукова будинку та скоїли крадіжку опалювального котлу, батареї та побутової техніки. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання осіб причетних до скоєння крадіжки.

Самогубство

24 лютого до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що у квартирі на пр. Гвардійський покінчив життя самогубством через повішання місцевий мешканець 1976 р.н. Труп без зовнішніх ознак насильницької смерті направлено до моргу м. Сєвєродонецька. Даний факт зареєстровано.

Безвісти зниклий

24 лютого до Новоайдарського райвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1979 р.н. про те, що 17 лютого пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася його дружина гр. Коваленко Т.Ф., 1984 р.н. Перевіркою встановлено, що раніше жінка уходила з дому на 2-3 дні, після чого поверталась. Даний факт внесений до ЄРДР. Уживаються заходи одо встановлення місцезнаходження жінки.

Інше

24 лютого співробітники ВДАІ УМВС України в Закарпатській області на блокпосту «Лисичанськ-Артемівськ» зупинили автомобілі «DAF», «Renault», «VOLVO», «ГАЗ-3302», «Mercedes», які перевозили 18500 тони лікеро-горілчаних напоїв, 22 тони борошна, 16 тон битого скла, 1500 тони молочних виробів , 4 тони курячих виробів з документами на вантаж, які викликають сумнів у справжності.

24 лютого о 20.30 на блокпосту «Лисичанськ-Гірськ» правоохоронці зупинили автомобіль «ГАЗ-322132» під керуванням чоловіка 1979 р.н., який перевозив 2000 тон пива з м. Лисичанська до м. Луганська з документами на вантаж, які викликають сумнів у справжності.

24 лютого о 23.15 на блокпосту, який знаходиться на Томошовському мосту правоохоронці зупинили автомобіль «MAN», під керуванням мешканця м. Кіровоград 1983 р.н., який перевозив 7500 тон товару з м. Кіровоград до м. Лисичанська з документами на вантаж, які викликають сумнів у справжності.
Дані факти зареєстровані. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии