Попасну продовжують обстрілювати з артилерії та мінометів

Попасну продовжують обстрілювати з артилерії та мінометів. Зруйнований приватний будинок.

Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Вчора увечері й сьогодні зранку бойовики продовжили обстріли Попасної з артилерії та мінометів. Востаннє місто обстрілювали сьогодні о 5.30, перед тим – учора о 18-й, 20-й та 22-й годині. Вогонь вівся з боку Первомайська та Калинова, окупованого так званими козаками всевеликого войска донского. На вул. Південній снаряд влучив у приватний будинок, який зайнявся. Ніхто з мирних мешканців не постраждав. Незважаючи на обстріли, в місті тривають відновлювальні роботи. Запрацювали мобільні оператори «Лайф» та «Київстар», відновлено регулярне автобусне сполучення з Сєвєродонецьком та Артемівськом. Електроенергія та газ є майже у всьому райцентрі, однак мікрорайон ОРЗ все ще залишається без води.

Не припинялася вогнева агресія й щодо ряду інших населених пунктів на контрольованій Україною території Луганщини. Троїцьке (Попаснянський район поблизу Дебальцева) обстрілювали з артилерії і вчора вночі, й сьогодні зранку. Інформації про постраждалих немає.

В Трьохізбенці тривали бойові дії із застосуванням стрілецької зброї та автоматичних гранатометів. В Станиці Луганській опорні пункти українських військових вночі були обстріляні з крупнокаліберних кулеметів. Вогонь вівся з боку окупованого бойовиками берега Сіверського Донця. Ніхто з мирних мешканців не постраждав.

Последние комментарии