24 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету

24 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету

24 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету, порядок денний якого містив більше 10 питань.

Зокрема, члени виконкому взяли до відома інформацію про підсумки роботи з письмовими та усними зверненнями громадян у департаментах, відділах, управліннях, службі та фонді комунального майна міської ради з січня по грудень 2014 року. Так, у зазначений період надійшло 3049 заяв, пропозицій та клопотань, з яких 700 – через Урядову «гарячу» телефонну лінію Урядового контактного центру. При виконкомі діє громадська правова приймальня, до складу якої входять кваліфіковані фахівці в галузі юстиції, соціальних та інших питань. Громадська приймальня надає населенню міста, і, насамперед, малозабезпеченим громадянам, безкоштовні юридичні консультації. За час існування правової приймальні, за юридичною допомогою звернулося 2084 мешканця міста та прилеглих населених пунктів.

На засіданні прийнято рішення щодо проведення міських заходів, присвячених Міжнародному жіночому дню 8 березня. Так, 6 березня о 15.00 у міському Палаці культури відбудеться урочисте вшанування видатних жінок міста та святкова програма «Дотик ніжності». Протягом місяця у міських бібліотеках та навчальних закладах проводитимуться книжкові виставки, «круглі столи» та святкові заходи.

Ще одне рішення, ухвалене членами виконкому, стосувалося проведення у Сєвєродонецьку відкритого міського творчого конкурсу журналістів «Журналіст року – 2015».

Серед інших прийняті рішення про внесення змін до міського бюджету, захист прав малолітніх тощо. 

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю міськради

Последние комментарии