Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 17 лютого 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 17 лютого 2015 року

Інші злочини проти волі, честі та гідності особи

16 лютого до Попаснянського райвідділу міліції з заявою звернулася жінка 1958 р.н., про те, що вранці 14 лютого з будинку за місця мешкання на вул. Панфілова у м. Первомайську (підконтрольного ЛНР) невідомі особи у камуфльованому одязі увезли у невідомому напрямку її чоловіка гр. Мардус О.В., 1956 р.н. Даний факт зареєстровано.

Грабіж

16 лютого до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулася пенсіонерка 1945 р.н. про те, що біля будинку по пр. Радянському (м. Сєвєродонецьк) невідомий відкрито заволодів її сумкою з грошима та мобільним телефоном. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 186 КК України. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до скоєння кримінального правопорушення.

Крадіжка

16 лютого до Новоайдарського райвідділу міліції з заявою звернувся місцевий мешканець 1962 р.н. про те, що у період часу з жовтня минулого року по 15 лютого невідомі особи з його будинку на вул. Жовтнева у с. Кримське (Новоайдарського району) викрали сейф зі зброєю а саме:
- нарізний карабін «Вулкан ТК», калібру 5.45 мм;
- мисливську гладкоствольну рушницю «Бенеллі», калібру 20 мм;
- газовий пістолет «Вальтро», калібру 9 мм;
- 90 набоїв калібру 5.45 мм;
- 100 набої калібру 20 мм.
Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 185 КК України.

Вилучення наркотиків

16 лютого у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції у під’їзді будинку по проспекту Гвардійському у 16-річного місцевого мешканця виявили та вилучили 50 грам марихуани. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 309 КК України. Вилучене спрямовано на дослідження.

16 лютого у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Старобільського райвідділу міліції у квартирі на вул. Жовтнева за місця мешкання 19-річного парубка виявили та вилучили 7 грам марихуани. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Виявлення боєприпасів

16 лютого співробітники слідчо-оперативної групи Сватівського райвідділу міліції на узбіччі грунтової дороги, на відстані близько 4 км від м. Сватове, у напрямку м. Харкова виявили та вилучили дерев’яний ящик з боєприпасами, а саме:
- 289 набоїв калібру 7.62 мм;
- 117 набоїв калібру 5.45 мм;
- 1 гранату «РГД-5»;
- 1 гранату «Ф-1»;
- 1 запал від гранати УЗРГМ;
- 1 сигнальну ракету.
Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення приналежності вилученого.

Безвісти зниклий

16 лютого до Рубіжанського міськвідділу міліції з заявою звернулась місцева мешканка 1988 р.н. про те, що 13 лютого у денний час пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася її мати гр. Апопей С.В., 1959 р.н. Раніше неодноразово уходила з дому. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки.

Інше

16 лютого о 19.15 на блокпосту поблизу смт. Ново-Астрахань Кремінського району правоохоронці зупинили автомобіль «Mercedes», під керуванням чоловіка 1980 р.н., який перевозив 22 електродвигуни з м. Каменецьк-Уральський РФ до м. Сєвєродонецьку з супровідними документами на вантаж, які викликають сумнів у справжності. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України в Луганській області

Последние комментарии