Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 17 січня 2015 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 17 січня 2015 року

Військові злочини

13 січня, під час виконання службових обов’язків, внаслідок вибуху гранати РГД-5 (спрацювала розтяжка) у лісовому масиві поблизу с. Кримське осколочні поранення отримали троє військовослужбовців ЗСУ (1982, 1989, 1991 р.н.) Даний факт зареєстровано.

15 січня о 17.00 бойовики з мінометів обстріляли блокпост Збройних сил України у смт. Станиця Луганська. Внаслідок обстрілу сталося займання будинку по вул. Букаєва. Жертв та постраждалих немає. Даний факт зареєстровано.

16 січня під час артилерійського обстрілу в с. Кондрашовка Станично-Луганського району військовослужбовець ЗСУ 1986 р.н. отримав тілесні ушкодження. Даний факт зареєстровано.

16 січня бойовики шість разів здійснювали мінометний та артилерійський обстріли по блокпостах Збройних сил України:
- у період часу з 02.00 по 03.00 з невстановленої сторони артилерійський обстріл (40 пострілів) у напрямку с. Кримське. Внаслідок обстрілу було пошкоджено 32 житлових будники (по вул. Садова – 1 будинок, по вул. Леніна – 18 будинків, по вул. Олега Кошового – 8 будинків, по вул. Набережній – 4 будинка, по вул. Жовтневій – 1 будинок);
- тричі зі сторони с. Весела Гора (підконтрольного «ЛНР») обстріл з РСЗВ БМ-21 «Град» (28 пострілів) території м. Щастя;
- о 22.00 зі сторони м. Первомайська (підконтрольного «ЛНР») мінометний обстріл (5 пострілів) у напрямку вул. Первомайської м. Попасна;
- о 23.27 зі сторони м. Ірміно (підконтрольного «ЛНР») обстріл з РСЗВ БМ-21 «Град» (15 пострілів) у напрямку м. Попасна.
Жертв та постраждалих немає. Дані факти зареєстровані.

Незаконне заволодіння автотранспортом

16 січня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшла заява від керівництва ПАТ «Промінвестбанк» про те, що у листопаді 2014 року з території СТО на вул. Оборонна у м. Луганську невідомі особи з автоматичною зброєю, у камуфльованому одязі незаконно заволоділи автомобілем банку «Volkswagen Transporter», д/з ВВ 9358 ВК, сірого кольору. Даний факт зареєстровано.

Захоплення державних або громадських будівель чи споруд

16 січня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від керівництва ТОВ «Праймтранс-компані» про те, що у липні 2014 року невідомі озброєні особи у камуфльованому одязі захопили приміщення товариства на вул. Тепловозна у м. Стаханові. Даний факт зареєстровано.

Крадіжки

16 січня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець 1974 р.н. з заявою про те, що у ніч з 15 на 16 січня невідомий проник до його гаражу (ш. Будівельників) та вкрав шуруповерт, електродрилі, автомобільний відеореєстратор та слюсарний інструмент. По гарячих слідах співробітники міліції викрили та затримали 19-річного раніше судимого місцевого мешканця. Даний факт внесений до ЄРДР. Триває досудове розслідування.
16 січня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера «Укртелекому» про те, що невідомий скоїв крадіжку телефонного кабелю на вул. Леніна та на вул. 8-го березня у м. Сєвєродонецьку. По гарячих слідах співробітники карного розшуку у вчиненні кримінального правопорушення викрили 35-річного місцевого мешканця. Даний факт внесений до ЄРДР. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Злочини проти громадської безпеки

16 січня на блокпосту біля м. Гірське правоохоронці затримали гр-ку. Х. 1969 р.н., яка згідно списків є учасником незаконного збройного формування «ЛНР». Даний факт внесений до ЄРДР. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваній.
16 січня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Попаснянського райвідділу міліції викрили місцевого мешканця 1986 р.н., який з липня 2014 року по теперішній час бере участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

16 січня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Лисичанського міськвідділу міліції викрили 35-річного мешканця м. Кіровськ, який бере участь у незаконному збройному формуванні «ЛНР». Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваного.

Вилучення зброї

16 січня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сватівського райвідділу міліції за місцем мешкання 36-річного чоловіка на вул. Набережна виявили та вилучили саморобний пістолет та 10 патронів, калібру 5,6 мм. Даний факт внесений до ЄРДР. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Вилучення наркотиків

15 січня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Попаснянського райвідділу міліції спільно з бійцями батальйону «Вінниця» за місцем мешкання чоловіка 1981 р.н. на вул. Гастело у м. Попасна виявили та вилучили речовину темно-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на марихуану, вагою 100 грамів. 

16 січня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Попаснянського райвідділу міліції спільно з бійцями батальйону «Вінниця» та співробітниками ДАІ з обслуговування Попаснянського району за місцем мешкання чоловіка 1980 р.н. на вул. Західна у м. Попасна виявили та вилучили речовину темно-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на марихуану, вагою 50 грамів, 2 саморобних пристрої для куріння, скляний кальян та два сита. 

16 січня співробітники Кремінського райвідділу міліції, під час особистого огляду, у чоловіка 1974 р.н. на вул. Декабристів у с. Стара Краснянка виявили та вилучили речовину темно-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на марихуану, вагою 15 грамів. 

16 січня співробітники ВБЗПТЛ ГУМВС України у Луганській області, під час особистого огляду, у чоловіка 1990 р.н. на вул. Донецькій м. Сєвєродонецька виявили та вилучили речовину темно-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на марихуану, вагою 10 грамів.

16 січня співробітники карного розшуку Рубіжанського міськвідділу міліції, під час особистого огляду, у місцевого мешканця 1998 р.н. на вул. Мендєлєєва у м. Рубіжне виявили та вилучили речовину темно-зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на марихуану, вагою 20 грамів.
Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.
Безвісти зниклі 

16 січня до Станично-Луганського райвідділу міліції надійшла заява від 40-річного чоловіка про те, що 10 січня його сестра гр-ка Водолага Г.Л., 1979 р.н., зі своїм чоловіком гр. Водолагою О.О., 1976 р.н., пішли зі свого будинку на вул. Котовського у смт. Станиця Луганська та дотепер їх місцезнаходження не відоме. Даний факт внесений до ЄРДР. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження подружжя.

16 січня до Старобільського райвідділу міліції надійшла заява від 52-річної жінки про те, що 7 січня її донька гр-ка Бугайова М.В., 1982 р.н., поїхала до м. Луганська та дотепер її місцезнаходження не відоме. Останній раз виходила на зв'язок 13 січня та повідомила, що виїжджає додому. Даний факт внесений до ЄРДР.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии