Заступники губернатора привітали з Новим роком школярів-волонтерів

Заступники губернатора привітали з Новим роком школярів-волонтерів

Сьогодні, 30 грудня, заступники голови облдержадміністрації Ольга Лішик та Володимир Грицишин вручили школярам-волонтерам солодкі новорічні подарунки. Про це повідомляє прес-служба ЛОГА.

Сергій Ніжельський, Євген Лапонов, Ганна Варунтян, Софійка Лущикова, Євген Карпов – школярі, які відновили пам’ятний куток полковнику Олександру Радієвському. Пам’ятне місце зачистила місцева влада Сєвєродонецька під приводом, що цей куток герою втратив свій вигляд і став схожий на «смітник». При цьому було прибрано навіть Державний Прапор України. 

«Ми вітаємо вас із новорічними святами. Від Луганської обласної державної адміністрації висловлюємо вам свою вдячність за проявлену громадянську позицію. Я впевнена в тому, що саме за такими, як ви – небайдужими маленькими українцями – майбутнє як Луганщини, так і всієї України», – зазначила Ольга Лішик. 

Володимир Грицишин побажав юним патріотам щасливого Нового року, сказавши, що діти можуть взяти з ялинки в адміністрації будь-які подарунки, які їм сподобаються. 

Нагадаємо, полковник Олександр Радієвський загинув від кулі снайпера під час бойових дій за звільнення м. Лисичанська. Президент Петро Порошенко посмертно присвоїв звання генерал-майора загиблому під час бойових дій у зоні АТО Олександру Радієвському.

Последние комментарии