Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за вихідні станом на 29 грудня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за вихідні станом на 29 грудня 2014 року

Військові злочини

27 грудня о 22.48 бойовики з невстановленого напрямку здійснили мінометний обстріл у напрямку території м. Золоте Попаснянського району. У результаті обстрілу був пошкоджений будинок на вул. Орджонікідзе у м. Золоте-1, а його власниця, пенсіонерка 1925 р.н., з осколковими пораненнями скроневої області була госпіталізована до лікарні. Даний факт зареєстрований.

Терористичний акт

28 грудня до Старобільського райвідділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що о 15.00 в районі будинку по вул. Урицького м. Старобільська у сміттєвому контейнері стався вибух невідомого вибухового пристрою. Внаслідок вибуху травмована місцева мешканка 1967 р.н. (осколочні поранення лівого стегна та правої гомілки) та військовослужбовець 1961 р.н. (контузія головного мозку). Даний факт зареєстровано. Проводяться слідчо-оперативні заходи.
Інші злочини проти волі, честі та гідності особи

27 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернулася місцева мешканка 1988 р.н. з заявою про те, що біля озера «Чисте», що на околиці м. Сєвєродонецька, невідомі особи у камуфльованому одязі, зупинили автомобіль «Skoda Octavia», д/н ВВ 07-73 (точні дані номеру встановлюються), під керуванням її знайомого 1982 р.н., після чого її висадили з автомобілю, а водія на його автомобілі, увезли у невідомому напрямку. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 146 КК України. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Захоплення державних або громадських будівель чи споруд

27 грудня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшли матеріали від голови Луганського окружного адміністративного суду про те, що у період часу з 17 липня по 30 липня невідомі озброєні особи захопили приміщення адміністративної будівлі Луганського окружного адміністративного суду на вул. Поштова у м. Луганську. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 341 КК України.

Незаконне заволодіння автотранспортом

27 грудня до Сватівського райвідділу міліції звернувся приватний підприємець 1965 р.н. з заявою про те, що у період часу з липня по вересень поточного року з автостоянки на вул. Лутугіна у м. Краснодоні невідомі особи незаконно заволоділи його екскаватором «JCB4CXSITEMASTE», д/з 06038ВВ. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 1 ст. 289 КК України.

Крадіжка

27 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернувся пенсіонер 1961 р.н., про те, що 23 серпня озброєні невідомі особи у камуфльованому одязі проникли до його будинку по вул. Пляжній у с. Розкішне (Лутугинський район), звідки викрали особисте майно. Даний факт зареєстровано.

Хуліганство

27 грудня до Станично-Луганського райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець 1966 р.н. з заявою про те, що, рухаючись на автомобілі «ГАЗель» (хлібовоз), біля будинку на вул. Молодіжний у смт. Петрівка (Станично-Луганського району), він потрапив під обстріл невідомих осіб зі стрілецької зброї, у результаті чого було пошкоджено його автомобіль (лобове скло та термобудка). Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 4 ст. 296 КК України. Уживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

Пожежа

28 грудня до Сватівського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що на вул. Сасова у м. Сватове сталася пожежа. Під час огляду місця події виявлено обвуглений труп власника будинку 1937 р.н., інваліда першої групи (відсутня права нижня кінцівка). Попередня причина пожежі – необережне поводження з електроприладами. Даний факт зареєстровано.

Безвісти зниклі

27 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшло звернення місцевої мешканки 1950 р.н. про те, що 18 вересня її брат, гр. Трунов В.І. 1959 р.н., виїхав з с. Борівське Луганської області, на маршрутному таксі до м. Лисичанська та до теперішнього часу не повернувся. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

27 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції з заявою звернулася місцева мешканка 1936 р.н. про те, що 25 грудня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся її син гр. Зінченко С.П., 1959 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.
Того ж дня з заявою звернулася місцева мешканка 1937 р.н. про те, що 19 грудня пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась її дочка гр. Чіжик О.М., 1965 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки.
28 грудня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшла заява від 18-річної місцевої мешканки про те, що 24 грудня пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася її сестра гр. Летуча О.Ю., 1987 р.н. (перебуває на обліку у психоневрологічному диспансері). Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження жінки.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии