Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 26 грудня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 26 грудня 2014 року

Військові злочини

25 грудня о 08.45 на автошляху «Бахмутівка» між с. Новотошківка та с. Горіхівка Попаснянського району бойовики скоїли підрив радіокерованого вибухового пристрою, що призвело до пошкодження автомобілю КРАЗ Національної гвардії України. Внаслідок вибуху один військовослужбовець НГУ 1982 р.н. помер на місці, військовослужбовець НГУ 1991 р.н. отримав мінно-вибухові травми. Даний факт зареєстровано.

25 грудня з 00.00 бойовики зі сторони ст. Кондрашівка (Станично-Луганського району) зі стрілецької зброї та гранатометів обстріляли блокпост Збройних сил України, який розташований у Станично-Луганському районі. Даний факт зареєстровано. Жертв та постраждалих немає.

25 грудня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що у період часу з травня по 22 липня поточного року місцеві мешканці гр-ка 1961 р.н. і гр. 1982 р.н. перебували на території м. Сєвєродонецька у складі незаконного озброєного формування «Армия Юго-Востока». Наразі чоловік та жінка продовжують знаходитись у складі озброєного формування на території м. Стаханова та м. Первомайська. Даний факт зареєстровано.

Викрадення зброї

25 грудня до Сватівського райвідділу міліції поштою надійшло звернення від керівництва AT «Ощадбанк» про те, що 11 грудня невідомі озброєні особи, які назвалися представниками міліції «ЛНР», з філій банківських установ на кварталі Мікроцентр у м. Краснодоні та на вул. Карла Маркса у м. Ровеньки заволоділи 18 одиницями вогнепальної зброї та 1237 патронів. Дані факти зареєстровані.

Незаконне заволодіння автотранспортом

25 грудня до Старобільського райвідділу міліції поштою з прокуратури надійшли матеріали про те, що за час проведення АТО у м. Луганську невстановлені озброєні особи незаконно заволоділи автотранспортом (46 одиниць), що належить Луганській митниці Міністерства доходів України. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч.2 ст. 289 КК України.
25 грудня до Станично-Луганського райвідділу міліції звернувся із заявою чоловік 1994 р.н. про те, що у період часу з 25 серпня по 19 грудня за місцем його мешкання на вул. Гагаріна у с. Макарове невідомі особи у камуфльованому одязі, озброєні автоматичною зброєю, відкрито заволоділи його автомобілями: «ЗІЛ ММЗ 4502» д/з ВВ 5148 ВІ, «ЗІЛ» д/з ВВ 5149 ВІ, «КАМАЗ 451420115» д/з ВВ 7943 СІ, «КАМАЗ 5511» д/з ВВ 9876 ВТ, «КАМАЗ 65116» д/з ВВ 5069 СМ, «Ніва» д/з 29364 АМ. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 3 ст. 289 КК України.

Вилучення наркотиків 

25 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники відділу дільничних інспекторів міліції у квартирі у пров. Службовий м. Попасна, де мешкає 27-річний чоловік, виявили та вилучили 1 кг марихуани. Вилучене спрямовано на дослідження. Даний факт зареєстровано.

Безвісти зниклі

До Лисичанського міськвідділу міліції надійшло повідомлення співробітника Лисичанського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей про те, що 24 грудня самовільно залишили територію закладу та не повернулися гр. Попік А.І., 1998 р.н., і гр. Резник К.В., 1999 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження дівчат.

25 грудня до Старобільського райвідділу міліції надійшла інформація про те, що 20 липня пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася гр. Масловська С.С., 1986 р.н. Даний факт зареєстровано.

Інше

25 грудня на блокпосту у м. Сватове зупинено автомобіль ДАФ з причепом, під керуванням чоловіка 1969 р.н., працює ВАТ «Олія Транс», який перевозив соняшникову олію з смт. Троїцьке Луганської області до м. Н.Волинськ, Волинської області, та при собі мав документи на вантаж, які потребують додаткової перевірки їх відповідності. Вказаний автомобіль направлено до Сватівського райвідділу міліції. Даний факт зареєстровано.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии