Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 18 грудня 2014 року

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 18 грудня 2014 року

Військові злочини
16 грудня о 12.30 співробітники Новоайдарського райвідділу міліції, під час проведення у місті Щастя слідчих дій по кримінальному провадженню, потрапили під артилерійський обстріл бойовиків, який вівся зі сторони с. Весела Гора (підконтрольна ЛНР). Жертв та постраждалих немає. Даний факт зареєстровано.

Незаконне заволодіння автотранспортом
17 грудня до Старобільського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 31-річного луганчанина про те, що 9 травня на вул. Артема у м. Луганську четверо невідомих озброєних осіб з автоматичною зброєю незаконно заволоділи його автомобілем «Audi - 100», д/з АН 3915 ВН, та документами, які знаходились в автомобілі. Даний факт був зареєстрований. Того ж дня на. автошляху Чугуїв - Мілове, на стаціонарному посту ДАІ, вказаний автомобіль під керуванням луганчанина 1975 р.н. був зупинений для перевірки документів. Проводиться перевірка. Автомобіль передано під розписку господарю.

17 грудня до Сватівського райвідділу міліції поштою надійшла заява від чоловіка 1967 р.н. про те, що на початку вересня поточного року з території шахти "Краснодарська", яка розташована у Краснодонському районі, невідомі озброєні особи у камуфльованому одязі незаконно заволоділи гусеничним екскаватором "DOOSAN SOLAR 300LV-C", д/з 07805 ВВ. Даний факт зареєстровано.

17 грудня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшла заява від керівництва ПАТ "Промінвестбанк" про те, що 7 грудня невідомі особи у камуфльованому одязі з автоматичною зброєю із приміщення автомобільного боксу обласного відділення ПАТ "Промінвестбанк" на вул. К. Маркса у м. Луганську незаконно заволоділи автомобілями банку: «VOLKSWAGEN AMAROK», д/з АА 9239 КХ та «VOLKSWAGEN TRANSPORTER», д/з АА 1326 КК. Даний факт зареєстровано.

Виявлення викраденого автотранспорту

16 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Управління карного розшуку ГУМВС України у Луганській області на вул. Жовтнева у м. Лисичанську виявили у розкомплектованому стані автомобілі «УРАЛ 4320» д/з 196981, «УРАЛ 4320», д/з 196791 та «ЗИЛ 131» д/з 196591. У ході перевірки правоохоронці встановили, що 28 липня автомобілі були викрадені з території ТСОУ Лисичанської автомобільної школи. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Грабіж

17 грудня до Попаснянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від пенсіонера 1946 р.н. про те, що 15 грудня двоє невідомих чоловіків у камуфльованому одязі, які відрекомендувалися співробітниками міліції «ЛНР» за місцем його мешкання (на вул. Московська, м. Первомайськ) заволоділи трьома мисливськими рушницями 12 калібру та травматичним пістолетом «ПМР» 9 калібру, а також документами до них. Даний факт зареєстровано.

Незаконне позбавлення волі

17 грудня до Новоайдарського райвідділу міліції з заявою звернулася жінка 1987 р.н. про те, що 16 грудня невідомі особи у камуфльованому одязі біля будинку на кв. Енергетиків незаконно позбавили волі її співмешканця гр. П. 1975 р.н., місцезнаходження якого дотепер невідоме. Даний факт внесений до ЄРДР. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка, а також розшуку та затримання осіб, які причетні до вчинення кримінального правопорушення.

Вилучення зброї, боєприпасів та вибухівки

У ході розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом участі 21-річного мешканця м. Рубіжне у незаконному озброєному формуванні «ЛНР», правоохоронці Лисичанського міськвідділу міліції встановили факт незаконного зберігання та носіння ним 3-х магазинів до АКМ з патронами калібру 7,62 мм, у кількості 90 шт. Патрони вилучені та направлені до НДЕКЦ при ГУМВСУ для дослідження.

У ході розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом участі 24-річного луганчанина у незаконному озброєному формуванні «ЛНР», співробітники Лисичанського міськвідділу міліції встановили факт незаконного зберігання та носіння ним гранат ВМГ-К, у кількості 8 шт., та двох магазинів до АКМ з патронами 7,62 мм, у кількості 60 шт. Вищевказане вилучено та направлено до НДЕКЦ при ГУМВСУ для дослідження.

17 грудня під час особистого огляду місцевого мешканця 1974 р.н. співробітники карного розшуку Марківського райвідділу міліції виявили та вилучили корпус гранати «РГД-5» та запал з чекою. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.
17 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Біловодського райвідділу міліції за місцем мешкання чоловіка 1987 р.н. на вул. Колгоспна у с. Третяківка виявили та вилучили саморобний малокаліберний пістолет для відстрілу набоїв калібру 5,6 мм, який він нібито знайшов у лісосмузі. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

17 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сватівського райвідділу міліції за місцем мешкання 24-річного місцевого мешканця у с. Коломийчиха, на вул. Робоча, виявили та вилучили 7 патронів, калібру 5,45 мм, які він нібито знайшов у лісосмузі. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.
Вилучення наркотиків
17 грудня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Попаснянського райвідділу міліції на вул. Мічуріна у смт. Тошківка виявили та вилучили речовину рослинного походження вагою 150 грамів, що належить 16-річному юнаку. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться подальша перевірка.

Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань

17 грудня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшла інформація від співробітників СБУ про те, що з червня поточного року та по теперішній час двоє місцевих мешканців (1952, 1984 р.н.) перебувають у складі незаконного озброєного формування «ЛНР». Дані факти зареєстровані. Проводиться перевірка.

Підпал

16 грудня до Новопсковського райвідділу міліції від чергового ДСНС надійшло повідомлення про те, що о 06.20 у будинку на вул. Першотравнева у смт. Новопсков, який належить жінці 1984 р.н., сталася пожежа. Даний факт внесений до ЄРДР і кваліфікований за ч. 2 ст. 194 КК України. У ході перевірки встановлено, що займання сталося внаслідок пошкодження та підпалу газопроводу у будинку. Уживаються заходи щодо розшуку осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Безвісти зниклі

17 грудня до Попаснянського райвідділу міліції з заявою звернулася жінка 1970 р.н. про те, що 15 грудня пішов з дому її співмешканець гр. Тараскін В.Г. 1956 р.н. та дотепер його місцезнаходження не відомо. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Інше

16 грудня співробітники міліції на блокпосту у с. Врубівка затримали вантажний автомобіль «Mercedes», який належить приватному підприємцю, під керуванням водія 1961 р.н., який з м. Стаханова (Луганської області) до м. Слав’янська (Донецької області) перевозив 10 тонн відходів феросплавного виробництва, при цьому мав документи на вантаж, які потребують додаткової перевірки їх відповідності.

Того ж дня співробітники міліції на блокпосту у м. Золоте затримали автомобіль «Scania», який належить приватному підприємцю, під керуванням водія 1979 р.н., який з м. Стаханова до м. Запоріжжя перевозив 19,5 тонн відходів феросплавного виробництва, при цьому мав документи на вантаж, які потребують додаткової перевірки їх відповідності.

Дані факти зареєстровані. Після проведення огляду автомобілі тимчасово направлено на автостоянку. Проводиться подальша перевірка.

17 грудня на блокпосту біля с. Дмитрівка були зупинені два автомобілі «Камаз-5410» під керуванням водія 1966 р.н. та «Камаз-5320» під керуванням водія 1974 р.н., що належать автопідприємству ДЕТК «Ровеньки – Антрацит» (м. Ровеньки), які перевозили два електродвигуни «DANEL SG 8380 М-4» та «ЄКВК 4-220», 220 кв., а також металеві піддони, у кількості 34 штук. При собі мали документи на вантаж, які потребують додаткової перевірки їх відповідності.
Після проведення огляду, автомобілі для проведення подальшої перевірки направлені до Новоайдарського РВ. Дані факти зареєстровані. Проводиться перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии