НКРЕ безкоштовно передала Луганській ОДА в Сєвєродонецьку 19 легкових автомобілів

Національна комісія України, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, безкоштовно передала Луганській обласній державній адміністрації в Сєвєродонецьку 19 легкових автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

Нова облдержадміністрація фактично створювалася з нуля, всі її структурні підрозділи переїхали в Сєвєродонецьк без будь-якого обладнання та устаткування. Держслужбовці не мали можливості взяти з собою з Луганська навіть кулькових ручок, вони приїхали на контрольовану Україною територію без нічого.

— Досі облдержадміністрація мала в своєму розпорядженні тільки один автомобіль — 9-річний “Фольксваген-Пассат”, який на момент захоплення Луганська бойовиками був у відрядженні, — повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. — Тому надана Національною комісією допомога є дуже доречною. Від себе особисто й від Луганської облдержадміністрації висловлюю щиру подяку Володимиру Демчишину — тодішньому голові Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а зараз міністру енергетики та вугільної промисловості України — щиру вдячність!

Последние комментарии