Луганській області пошкоджена магістральна лінія зв'язку Укртелекому

Сьогодні вдень була пошкоджена магістральна лінія зв'язку Укртелекому на ділянці Попасна-Сєвєродонецьк. Про це повідомляє прес-служба Укртелекому. Внаслідок цього спостерігаються труднощі в роботі послуг міжміського та міжнародного зв'язку для абонентів Сватівського і Білокуракинського районів. Крім цього, фахівці оператора не виключають можливі проблеми в наданні інтернет-доступу у містах Сєвєродонецьк, Рубіжне, Сватове, Новопсков, Біловодськ, Старобільськ і Лисичанськ Луганської області.

     Ремонтні бригади Укртелекому готові оперативно приступити до відновлювальних робіт на пошкодженій ділянці. На жаль, в даний час виїзд в район пошкодження неможливий через активні бойові дії в зоні АТО. Ситуація, що склалася, небезпечна для життя і здоров'я спеціалістів оператора. Роботи відкладаються до стабілізації ситуації. Укртелеком сподівається на розуміння з боку своїх абонентів.
     Актуальні дані щодо забезпечення населених пунктів сходу України послугами зв'язку за станом на 17.30 17 листопада представлені на інтерактивній карті оператора, яка оновлюється двічі на добу.

Последние комментарии