Подяка Рівненщині від Сєвєродонецької організації Червоного Хреста

Подяка Рівненщині від Сєвєродонецької організації Червоного Хреста

 ГОЛОВІ РІВЕНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО  ХРЕСТА          СОКОЛЕНКО В. П.         

                                  Шановний Володимир Петрович!

Від щірого  серця дякуємо Вас, всіх співробітників, селян та громадян   Рівненської області за  підтримку  продуктами харчування   тим, хто в «мирний час» тікав від  пуль, та розривів снарядів, хто приїхав до Сєвєродонецька  з  міста воєнних подій  Луганська, Первомайська, Горлівки, та інших міст Луганської   і  Донецької області, та звернувшись в Товариство Червоного Хреста   отримали таку необхідну на дійсний час допомогу і підтримку.

Дуже приємно, що в тяжку хвилину  Ви  підтримали нас, як надійні партнери, тим самим   ще раз доказав, що Товариство Червоного Хреста  – єдина родина, єдина сила добра та милосердя! 

Низько вклоняємося   перед тими руками, які збирали «три картоплини».

Цілуємо ті руки, які  готували наше українське сало!    Сльози навертаються на очі  за спогади про наше неспокійне життя, але ми віримо, що  мине горе  і краще життя вже сьогодні  постукає у віконце кожної хати!

Хай щастить Вам, дорогі  Рівенчани,    вашим рідним та близьким нехай посміхається сонце, зеленіє трава  і все це   випромінює енергію здоров*я, сили,  мужності  та любові! 

 

 З повагою,  голова Сєвєродонецької міської організації  Товариства Червоного Хреста     Людмила Щербак.

 

 

 

 

 

Последние комментарии