Найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 2 жовтня 2014 року

Найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 2 жовтня 2014 року

Військові злочини

1 жовтня у період часу з 05.50 до 06.00 бойовиками з території м. Первомайська було здійснено мінометний обстріл (4 постріли) у напрямку блокпосту Національної гвардії України, розташованого на в’їзді у м. Попасна. Жертв та постраждалих не має. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

1 жовтня у період часу з 19.00 до 19.40 бойовиками з стрілецької зброї та мінометів було здійснено обстріл блокпосту військовослужбовців ЗСУ, який розташований біля мосту через річку Сіверський Донець біля м. Щастя. Даний факт зареєстровано. Проводиться перевірка.

Незаконне заволодіння автотранспортом

1 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшла заява від керівництва «Луганського енергетичного об’єднання» в якому повідомили про те, що 29 серпня невідомі особи незаконно заволоділи трьома автомобілями: «Skoda Superb», д/з ВВ 3338 АС, д/з ВВ 0034 ВО, д/з BB 3338 CT, які знаходились на тимчасовому зберіганні за адресою: вул. Волгоградська, м. Алчевськ. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобілів та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

1 жовтня до Рубіжанського райвідділу міліції з заявою звернувся чоловік 1981 р.н. і повідомив про те, що 9 серпня о 19.00 у с. П’ятигорівка Лутугинського району озброєні невідомі особи у камуфльованому одязі незаконно заволоділи його автомобілем «MITSUBISHI OUTLANDER», д/з ВВ 9949 ВІ. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля та затримання осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Безвісті зниклий

1 жовтня до Лисичанського міськвідділу міліції з заявою звернулася жінка 1958 р.н. і повідомила про те, що 29 вересня її чоловік Бурлак С.В., 1959 р.н. та зять Мишанський А.Г., 1980 р.н. на автомобілі «ЗАЗ-Славута», д/з ВВ 3164 АЕ, синього кольору виїхали з м. Алчевська до м. Новодружеськ та дотепер не дають про себе звістки. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

 

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

Последние комментарии