27 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету

27 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто більше 10 нагальних питань.

Зокрема, члени виконкому затвердили план проведення міських заходів, присвячених 71-ій річниці визволення Луганської області від німецько-фашистських загарбників. 2 вересня о 10.30 на Меморіалі Слави біля братської могили радянських воїнів за участю керівництва міста, ветеранів Великої Вітчизняної війни та громадськості відбудеться покладання квітів. Протягом вересня у міських навчальних закладах та бібліотеках проводитимуться тематичні уроки, бесіди, книжкові виставки тощо. 

На засіданні прийнято рішення про проведення 30 серпня 2014 року у м. Сєвєродонецьку та прилеглих селищах загальноміського суботнику з санітарного очищення та благоустрою територій «Охайне місто – радісний погляд».

Члени виконкому прийняли рішення про організацію навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах м. Сєвєродонецька в осінньо-зимовий період 2014 – 2015 року.  Враховуючи стан температури повітря в осінньо-зимовий період, відділ освіти міськради отримав доручення на запровадження нового режиму роботи загальноосвітніх навчальних закладів у 2014 – 2015 навчальному році. Так, з 1 вересня 2014 р. запроваджуватиметься шестиденний робочий тиждень та подовжені зимові канікули. 

Для виконання заходів по боротьбі з ожеледицею та сніговими заметами в зимовий період 2014-2015 років прийнято рішення про закріплення ділянок міських автодоріг за підприємствами міста. Згідно з рішенням, основний обсяг робіт з очищення міських автодоріг виконуватимуть КП «Сєвєродонецьккомунсервіс» та житлосервіси міста. 

Серед інших прийняті рішення про захист прав малолітніх, надання жилої площі у гуртожитках тощо.

 

Інформація відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міськради

Последние комментарии